Sortida de convivència de 1r i 2n d’ESO

El divendres 9 d’octubre  l’alumnat de 1r i 2n d’ESO  vam fer la sortida de convivència d’inici de curs per a conèixer-nos millor.

Aquest curs la sortida  ha estat una mica diferent ja que la pandèmia de COVID no ens permet  barrejar-nos entre els grups…, per tant, hem sortit els dos grups junts, però mantenint les distàncies de seguretat.

L’activitat va començar a l’institut on el Sisco ens va explicar que seria una sortida d’orientació i ens va repartir uns mapes i una brúixola que havíem d’utilitzar en el recorregut. Durant la caminada vam anar observant l’entorn: els molins de vent, els masos, la bassa Novella, els dipòsits nous i els vells…

Com que es tractava de conèixer-nos, una de les activitats va ser presentar-nos entre nosaltres: amb molta vergonya, vam anar dient el nostre nom i el poble on vivim.

Tot i ser una sortida molt esperada, en teníem moltes ganes, la veritat és que semblava que no s’acabaria mai, vam arribar a l’institut contentes, però molt cansades!

Nosaltres repetiríem la sortida, però la faríem una mica més curta i ens hagués agradat poder fer més activitats i relacionar-nos més entre els grups, però entenem que, de moment, això no és possible.

La sortida ha estat  pel terme de La Granadella: vàrem caminar uns 12 quilòmetres llarguíssims.  Ens va acompanyar, a part de les tutores la Marina i la Marta i dos professors, el Xavier i el Wifred, un guia local el Sisco de La Granadella, que va resultar un guia atent, amable i divertit.

Mar Baeza, Abril Esteve i Cel Flix

Alumnes de 1r d’ESO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>