SORTIDA AL COLL DE BOVERA

Aquesta activitat, inclosa en el nostre projecte “Apadrinem el Coll de Bovera” consisteix en un recorregut per diferents indrets del Coll de Bovera, amb el guiatge dels Agents Rurals de les Garrigues, per a contemplar i analitzar, in situ, els canvis que s’han produït en aquest paisatge – i en el nostre entorn més immediat- deguts a l’acció humana.

Amb un dossier de suport, l’alumnat de 1r d’ESO ha realitzat el recorregut analitzant els elements antròpics que després de l’acció humana configuren el nou paisatge: camins, carreteres, camps de conreus, granges … tot fent-ne una valoració reflexiva dels avantatges – i també dels inconvenients- que han suposat per la nostra comarca.

Hem acabat el recorregut amb un regal: els agents rurals han fet l’alliberament d’una au, un astor, que s’ha recuperat al Centre de Recuperació de Fauna de Vallcalent, de Lleida.

El professorat agraïm aquesta col·laboració externa perquè ens permet oferir al nostre alumnat uns aprenentatges més dinàmics i competencials.

Aquesta activitat està emmarcada en el conjunt d’actes que realitzem per a commemorar el 25è aniversari de l’institut l’Olivera i que compta amb la col·laboració  dels agents educatius del nostre entorn, en aquest cas, els AGENTS RURALS de LES GARRIGUES.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>