Bon inici de curs 2016/17

El valor de l’actitud

Quan encara ens acompanya la flaire de l’estiu, arrenca novament un curs amb nous propòsits i amb molt entusiasme.

Per començar us volem convidar a tenir present i aplicar dia a dia aquesta fórmula matemàtica de Victor Küppers que ens ajuda a mesurar el valor del treball que desenvolupem com a persones.

V= (c+h) x a

“Valors = (coneixements + habilitats) x actitud”

«Com més coneixement millor, com més sàpigues millor, però el més important, el que et fa gran, és la teva manera de ser»

El primer que podem observar a l’equació és que la incògnita del coneixement i de l’habilitat sumen. Però el que realment marca la diferència en el nostre valor és multiplicar aquestes incògnites amb la de l’actitud perquè una gran part del que fem està lligat amb l’entusiasme amb què ho afrontem.

No hem d’oblidar que els coneixements són essencials i que al llarg de la nostra vida els podem aprendre, renovar, actualitzar… A la vegada, les habilitats les podem anar adquirint amb la pròpia experiència. Però, i l’actitud? Ens cal una actitud positiva, de confiança i de perseverança com a factors essencials per al bon camí.

Tots plegats podem progressar millorant la nostra actitud. Així, per aconseguir donar el millor de nosaltres mateixos i, potenciar aquest valor afegit al nostre dia a dia, hem d’aprendre també a treballar la nostra actitud.

L’escolarització i l’educació són essencials però hem d’ampliar l’angle i promoure l’aprenentatge amb una bona dosi d’actitud positiva perquè el seu efecte pot garantir una implicació i compromís en tot allò que emprenguem.

L’actitud és un llenguatge que el sord pot sentir i el cec pot veure.

Bona actitud i molt bon curs a totes i tots!titol_intraweb_forat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>