Comiat de curs 21-22 i Orles de 4t

El dia 22 de juny vam acomiadar el curs 21-22 amb una festa al Local social de l’ajuntament.

Allí es van entregar els obsequis als delegats i delegades que tan bé han gestionat el grup, i als alumnes que tenien mencions especials per esforç, companyonia, treball, solidaritat…etc.

La darrera part de l’alte i la més emotiva va ser el comiat del nostre alumnat de 4t. Ha estat un grup molt cohesionat i que, al llarg dels 4 cursos, han demostrat estimar-se el centre i respectar la filosofia d’un centre petit on tots i totes hem de remar cap al mateix costat.

El discurs de la seva tutora, Pilar Ichart, els parlaments de la Presidenta de l’AMPA, Gemma Duaigües, del representant de les famílies, el Carles Gibert i del nostre director Joan Puig van omplir la gal·la de sentiments a flor de pell.

Després van agafar la paraula els i les alumnes de 4t i la seva veu estava plena d’agraïments per la seva tutora i per la resta de la comunitat educativa.

Us trobarem a faltar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>